Buurtpreventie & Brandveilig Leven voorlichting

  • 28-10-2024 maandag 28-10-2024 van 13.30 - 15.00 uur
  • Dijkcentrum 191, 4706 LB Roosendaal
  • Welzijn
Voorlichting Buurtpreventie & Brandveilig Leven Roosendaal

Buurtpreventieleden en ambassadeurs Brandveiligleven leveren geheel vrijwillig hun bijdrage aan de leefbaarheid en veiligheid in uw buurt, in onze gemeente Roosendaal.

Buurtpreventie
Je ziet ze waarschijnlijk regelmatig lopen in jouw straat, buurtbewoners met de gele hesjes. Maar weet jij precies wat zij doen?
Buurtpreventie is van, voor en door bewoners van uw buurt. Extra oren en ogen op straat geven u en uw buren een veiliger gevoel en helpen ook om uw buurt daadwerkelijk veiliger te maken.

Brandveiligleven
Ieder jaar zijn er in Nederland 6.000 woningbranden. Wist u dat u maar 3 minuten de tijd heeft om uw woning te verlaten bij brand? De brandweer is er dan nog niet. Het is dan belangrijk dat u weet wat u moet doen. Rookmelders en slimme tips kunnen al het verschil maken.

De ambassadeurs brandveiligheid zijn er voor u
Een team van vrijwilligers zet zich in voor een brandveilige woonomgeving voor ons allemaal. De ambassadeurs delen kennis over brandveiligheid met u.

Kom naar deze voorlichting en laat je informeren over veiligheid in jouw woning & buurt!

Door: Mariëtte Monieurs, Coördinator Buurtpreventie & Brandveilig leven
Medewerker gemeentelijke crisisorganisatie (VSO)

Aanmelden via Social klus: 0165 440244 / email: caroline@socialklus.nl

Organisator: social van Social Klus

Wij zijn een welzijnsorganisatie dat bewoners van o.a. de gemeente Roosendaal ondersteunt door de inzet van vrijwilligershulp. Denk bijv. aan Praktische en Digitale Ondersteuning, Maatjescontact, het Leerhuis, Boodschappenhulp, Roosendaals Jeugdontbijt en Oekraïnehulp.

Social Klus is tevens de beheerder van Roosendaal voor Elkaar, Roosendaal voor Jou en Roosendaalse Vrienden.  

... Lees meer

Zet in agenda