Kick-off Sjors Sportief en Creatief

  • 20-09-2023 Kick-off woensdag 20 september 15.00 uur
  • Borchwerf 4, 4704RG Roosendaal
  • Onderwijs

Sjors Sportief en Creatief gaat weer van start in Roosendaal. Dat betekent dat duizenden kinderen in onze regio de kans krijgen om kennis te maken met een sportief en cultureel aanbod. 

Op woensdag 20 september kunnen alle kinderen vanaf 15.00 uur inschrijven via de website www.sportencultuurroosendaal.nl 


Via de scholen krijgen de kinderen voorafgaand het Sjors Sportief Creatief boekje mee, zodat u op uw gemak kunt bespreken wat uw kind(eren) leuk zou(den) vinden om uit te proberen. Mocht een activiteit uw kind(eren) bevallen, dan kan uw kind wellicht lid worden. In het boekje leest u ook hoe uw kind kan sporten mocht u de financiĆ«le middelen niet hebben. 


Zet alvast in uw agenda: woensdag 20 september 2023 kick-off Sjors Sportief Creatief!

Organisator: SSNB van SSNB (Sportservice Noord Brabant)

Spelen, bewegen en sporten leveren een bijdrage aan een Gezonde Leefstijl. De gemeente Roosendaal vindt een Gezonde Leefstijl onder haar inwoners erg belangrijk. Om hier invulling aan te geven zijn in de gemeente Roosendaal 19 buurtsportcoaches van Sportservice Noord-Brabant actief. Deze buurtsportcoaches hebben een mooi sport- en beweegprogramma samengesteld. Het sport- en beweegprogramma van SSNB is onderdeel van de gemeentelijke campagne Roosendaal werkt aan bewegen, onder de noemer: RSD Beweegt.

... Lees meer

Zet in agenda