Workshop De Supermarktexpeditie

  • 22-06-2023 donderdag 22-6-2023 van 14.00 - 16.00 uur
  • Dijkcentrum 191, 4706 LB Roosendaal
  • Welzijn

De supermarkt, het kan een aardige jungle van producten zijn. Er zijn zoveel keuzes. Welke crackers kan je het beste eten? Met welke producten kan jij snel een goede maaltijd maken? En wat is er waar van wat er op de verpakking staat? Deze, en nog veel meer vragen zullen beantwoord worden tijdens deze workshop. Het hoeft niet moeilijk te zijn om met de juiste voeding in je boodschappentas naar huis te gaan. Voeding waar jij energie van krijgt en voeding waardoor jij je lekker in je vel voelt. Want dat is waar het uiteindelijk om gaat! Deze workshop is iets voor jou als je: - klaar bent met de keuze stress in de supermarkt - met voedzame producten thuis wilt komen - wilt weten wat goede voeding is - meer energie wilt ervaren - gezonde keuzes wilt maken - wilt afvallen - je leefstijl wilt verbeteren - wilt genieten! 

Meer info en aanmelden: https://www.roosendaalvoorelkaar.nl/cursusaanbod/4662 of bel 0165 440244 of mail info@roosendaalvoorelkaar.nl

Organisator: Caroline van Roosendaal voor Elkaar

Op het platform komt vraag en aanbod van vrijwilligerswerk bij elkaar. Ook helpen bij organisaties, verenigingen e.d. met de werving van vrijwilligers. Via onze vrijwilligersacademie Leer van Elkaar bieden wij een gevarieerd programma aan cursussen en workshops voor vrijwilligers. 

Meer info: zie www.roosendaalvoorelkaar.nl


Stichting Social Klus is de beheerder van Roosendaal voor Elkaar.

... Lees meer

Zet in agenda